0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sedumdak laten aanleggen

  Sedumdak laten aanleggen door Simply Sedum

  Wil je graag een prachtig groendak realiseren op het dak van je woning of schuur? Maar heb je niet zo’n zin om hier zelf mee aan de slag te gaan? Goed nieuws, want je kunt deze klus ook uit handen geven aan de vakmensen van Simply Sedum. Wij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om een prachtig sedumdak op te bouwen. Wil je ook een sedumdak laten aanleggen door het team van Simply Sedum? Vraag dan eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op.

  Waarom een sedumdak laten aanleggen?

  Hoewel het leggen van sedumdak goed zelf uit te voeren, zijn er ook veel mensen die deze klus liever uit handen geven. Zeker het werken op hoogte is voor veel mensen een punt waar ze tegen op zien. Daarnaast kost het aanleggen van een groendak wel wat tijd en moeite.

  Uiteraard is het ook erg fijn wanneer je weet dat je de aanleg overlaat aan een team dat zeer ervaren is. Zij hebben de juiste kennis, materialen en vaardigheden om een prachtig strak groendak aan te leggen binnen korte tijd.

  De kosten van een sedumdak

  Het laten aanleggen van een sedumdak brengt uiteraard kosten met zich mee. Om duidelijkheid te geven, kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Hierin vind je een helder overzicht van de beoogde kosten. De factoren die onder andere de prijs bepalen zijn het aantal vierkante meter, de dakconstructie, de dakbedekking, de hellingshoek van het dak en de arbeid.

  Constructieberekening uit laten voeren

  Niet alle daken zijn geschikt om een sedumdak aan te leggen. Twijfel je of de constructie van jouw dak het gewicht van sedum en aanverwante producten kan dragen? Dan is het ook mogelijk om met de hulp van onze partner Visional Design een constructieberekening uit te laten voeren. Uiteraard zijn hier wel extra kosten aan verbonden. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

  Vraag een offerte aan

  Ben je benieuwd naar de kosten voor een sedumdak laten aanleggen bij jou thuis? Vraag dan eenvoudig via onze website een offerte aan. Uiteraard kun je ook persoonlijk contact met ons opnemen door te bellen naar 0344 - 23 44 69 of te mailen naar [email protected].