0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Geen producten gevonden...

  Groen op je dak met Simply Sedum

  Groen op je dak? Dan zit je helemaal goed bij Simply Sedum. Wij zijn jouw online adres voor alle benodigdheden op een compleet groendak aan te leggen. In onze webshop vind je onder andere sedum matten, sedum cassettes en de bijbehorende hulpmiddelen als een substraatlaag. Wanneer je de juiste producten hebt gevonden, kun je deze heel eenvoudig online bestellen. Wij bieden snelle verzending, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met het realiseren van je sedumdak.

   

  Waarom kiezen voor groen op je dak?

  Steeds meer mensen kiezen voor groen op hun dak. En dat is niet zo gek, want groene daken bieden heel veel voordelen. Voor de aanleg van een groen dak wordt gebruik gemaakt van sedum. Sedum brengt onder andere de volgende voordelen met zich mee:

  1. Langere levensduur: Sedum verlangt de levensduur van je dakbedekking. Ze gaan dus langer mee dan normale dakbedekking.
  2. Wateropslag: Het sedumplantje is heel goed in het opslaan van water. Neerslag wordt dan ook opgenomen door sedum en langzaam afgegeven aan de omgeving. edum verhoogt de isolerende werking van je dak ’s Zomers blijft het langer koel en ’s winters blijft de warmte goed binnen.
  3. Isolerende werking: Groen op je dak heeft een isolerende werking. Dit betekent dat het ’s zomers langer joel blijft en ’s winters langer warm.
  4. Hogere biodiversiteit: De groene plantjes zorgen voor een groenere omgeving. Ze trekken daarnaast vogels, vlinders en insecten aan. Ze zorgen zo voor een hogere biodiversiteit.

  Wil je graag meer weten over de voordelen van een groendak? Lees dan de pagina die wij over dit onderwerp hebben geschreven.

   

  Groen op je dak aanleggen

  Wil je aan de slag gaan met de aanleg van groen op je dak? Bestel dan vandaag nog alle benodigde producten bij Simply Sedum. Wil je weten hoe je een sedumdak aanlegt? Lees dan ons handige stappenplan. Voor tips of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

  Wil je de klus liever overlaten aan een specialist? Dan kun je er ook voor kiezen om je sedumdak te laten aanleggen door Simply Sedum. Lees direct meer over onze aanlegservice.