0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Groendak webshop

  Simply Sedum, jouw groendak webshop

  Maak kennis met de groendak webshop van Nederland en Duitsland, Simply Sedum. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om een compleet groendak op je woning, carport, garage of schuur te realiseren. Van sedum matten en sedum cassettes tot de bijbehorende hulpmiddelen als een substraatlaag, het is allemaal verkrijgbaar bij Simply Sedum. Welke producten in onze groendak webshop heb jij nodig om je eigen sedumdak aan te leggen? Bekijk de producten en bestel ze direct online. Met onze levering heb je jouw bestelling binnen no-time in huis.

   

  Wat bestellen in onze groendak webshop?

  Je bent van plan om je woning, schuur of garage te voorzien van een prachtig, duurzaam sedumdak. Maar wat heb jij eigenlijk allemaal nodig om een compleet sedumdak aan te leggen? We zetten alle benodigdheden voor je op een rij:

  1. Sedum cassettes of sedum matten: De matten of cassettes met kleine sedumplantjes. Een van de belangrijkste onderdelen van je sedumdak.
  2. Grind: Grind staat niet alleen mooi gecombineerd met sedum, maar zorgt ook voor een goede afwatering.
  3. Substraat: De substraatlaag onder de sedum matten of cassettes zorgt ervoor dat planten optimaal kunnen groeien en dat water wordt geabsorbeerd.
  4. Drainage: Wil je voorkomen dat je dak volloopt met regenwater, dan moet je ook drainage toevoegen.
  5. Beschermdoek: De beschermdoek of onderzoek wordt als eerste geplaatst om de dakbedekking te beschermen.

  Wil je graag in een keer klaar zijn en niet alle onderdelen apart bestellen? Dan kun je in onze groendak webshop ook kiezen voor een compleet sedum pakket. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om een sedumdak aan te leggen.

   

  Laat je groendak aanleggen

  Nu je weet wat je nodig hebt, kun je uiteraard aan de slag gaan met de aanleg. Maar hoe leg je een sedumdak aan? Simply Sedum heeft een mooi stappenplan voor je uitgewerkt die je kunt volgen. Heb je desondanks nog meer tips of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

  Geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan met het aanleggen van een groendak? Dan is het bij onze groendak webshop ook mogelijk om de klus over te laten aan ons team van specialisten. Lees hier meer over het laten aanleggen van een sedumdak en onze aanlegservice.