0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Geen producten gevonden...

  Groendak online? Kies voor Simply Sedum!

  Op zoek naar een groendak online? Dan zit je helemaal goed bij Simply Sedum. Wij zijn namelijk dé groendak webshop van Nederland. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om een compleet groendak op je woning, schuur, garage of carport te realiseren. Zo bieden wij onder andere sedum matten, sedum cassettes en bijbehorende hulpmiddelen online aan. Bekijk direct welke producten jij nodig hebt en bestel ze vandaag nog online in onze webshop. Meer weten over ons aanbod? Lees dan verder.

   

  Groendak online bestellen? Dit heb je nodig

  Wil jij je woning, schuur, carport of garage voorzien van een groendak? Dan heb je uiteraard verschillende producten nodig om het groendak op de juiste manier op te bouwen. Ga je een groendak online bestellen? Dan heb je het volgende nodig:

  1. Sedum cassettes of sedum matten: De matten of cassettes zijn essentieel voor een sedumdak. Ontdek welke type aansluit bij jouw wensen.
  2. Grind: Grind zorgt voor een goede afwatering en staat daarnaast ook mooi gecombineerd met sedum.
  3. Substraat: De substraatlaag heb je nodig om het sedum optimaal te laten groeien. Daarnaast absorbeert het water.
  4. Drainage: Om te voorkomen dat je dak volloopt met water, heb je uiteraard ook goede drainage nodig.
  5. Beschermdoek: Om de dakbedekking te beschermen wordt er een beschermdoek of onderdoek geplaatst.

  Wil je het jezelf makkelijk maken? Bestel dan in onze webshop een compleet sedum pakket. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

   

  Groendak laten aanleggen

  Wanneer ga jij aan de slag met het aanleggen van je sedumdak? Om je op weg te helpen, hebben wij een stappenplan voor je uitgewerkt. Hierin lees je precies hoe je een sedumdak moet aanleggen. Uiteraard kun je voor tips ook altijd contact met ons opnemen.

  Vandaag nog je groendak online bestellen? Bekijk dan direct onze webshop en bestel de producten die je nodig hebt. Wist je dat het zelfs mogelijk is om de aanleg van je groendak uit handen te geven aan onze specialisten? Lees hier meer over het laten aanleggen van een sedumdak en onze aanlegservice.