0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Hellend dak

  Sedum op een hellend dak

  Wil je graag sedum aanleggen op het hellende dak van je woning, kantoor of schuur? Een geweldig plan! Vaak wordt gedacht dat hellende daken niet geschikt zijn voor een groendak, maar gelukkig is dat niet waar. Uiteraard moeten er, anders dan bij een plat dak, wel een aantal maatregelen worden genomen om sedum te leggen.

  Wil je direct aan de slag gaan met de aanleg van een groendak? Bestel dan eenvoudig en snel een compleet pakket bij Simply Sedum. Hierin vind je alle benodigdheden om sedum aan te leggen. Geef je de klus liever uit handen aan onze professionals? Neem dan direct contact met ons op. Wij maken dan graag een afspraak met je.

   

  Voordelen van sedum op een hellend dak

  Groendaken worden steeds populairder in Nederland, maar ook in andere landen van de wereld. Uiteraard niet voor niets. Het brengt naast een mooi uiterlijk ook flink wat andere voordelen met zich mee. We zetten een aantal van deze voordelen kort voor je op een rij:

  • Isoleert
  • Milieuvriendelijk
  • Geluidswerend
  • Vereist weinig onderhoud
  • Verlengt de levensduur van de dakbedekking

  Ook wanneer je een hellend dak hebt kun je profiteren van de voordelen van een groendak. Om te zorgen dat het sedum goed blijft liggen, moet je wel een aantal extra maatregelen nemen. Voor sterk hellende daken heb je bijvoorbeeld een anti-afschuifvoorziening nodig. Dit zijn speciale rasterplaten die houvast geven aan het sedum.

  Daarnaast is ook de afwatering van je groendak erg belangrijk. Is je dak licht hellend? Dan dien je over het onderdoek een drainagedoek te leggen. Dit drainagedoek kun je ook eenvoudig in onze webshop bestellen. Voor meer tips kun je altijd bij ons terecht.

   

  Laat sedum op je hellende dak aanleggen

  Wil je zo snel mogelijk aan de slag gaan om een groendak te realiseren? Bestel dan een compleet pakket bij Simply Sedum. Met onze snelle verzending zorgen wij ervoor dat je binnen no-time aan de slag kunt gaan.

  Wil je meer weten over het leggen van sedum op een hellend dak? Bekijk dan ons stappenplan bij hulpmiddelen. Hier staat stap voor stap beschreven hoe je het proces het best kunt aanpakken. Deze klus overlaten aan onze professionals? Neem dan contact met ons op!