0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Groen dak op je schuur

  Kies voor een groen dak op je schuur                             

  Ben jij al bekend met het groene dak? Het is de ideale manier om een steentje bij te dragen aan een groene toekomst en tegelijkertijd je schuur of huis mooier en duurzamer te maken. Heb jij interesse in een sedumdak? En wil je graag meer weten over een groen dak op je schuur en de voordelen die dit met zich meebrengt? Lees dan snel verder. Want op deze pagina zet Simply Sedum alle belangrijke informatie voor je op een rij.

   

  Waarom sedum op je schuur?

  Het groene dak is enorm in opkomst. Dit type dak brengt namelijk voordelen met zich mee. Ook voor schuurdaken is het een ideale oplossing. Het dak van een schuur is vaak plat en oogt niet zo mooi. Daarnaast wordt het in de zomer binnen snel warm en blijft er in het najaar veel water op staan. Dit kan op den duur zorgen voor beschadigingen van de dakbedekking en zelfs lekkage. Gelukkig biedt sedum voor al deze problemen een oplossing.

   

  Ontdek de voordelen

  Een groen dak op je schuur brengt veel voordelen met zich mee. We zetten voor een duidelijk overzicht alle pluspunten op een rij:

  1. Sedum is een vetplantje dat uitstekend water op kan slaan. Alle neerslag op je dak wordt dus opgenomen door de plantjes en vervolgens langzaam afgegeven aan de omgeving. Zo wordt je dak niet snel te nat.
  2. Sedumplantjes isoleren je dak. Zo blijft je schuur in de winter beter warm en in de zomer langer koel.
  3. Een groen dak gaat een stuk langer mee dan reguliere dakbedekking als bitumen.
  4. Sedum ziet er ook nog eens prachtig uit en zorgt voor meer biodiversiteit in jouw omgeving.

  Wil je graag meer weten over de voordelen? Lees dan zeker deze complete pagina over de voordelen van groene daken.

   

  Leg je eigen groendak aan

  Wil jij je schuur ook voorzien van een groen dak? Wacht dan niet langer, maar bestel direct alle benodigdheden gemakkelijk online bij Simply Sedum. Van sedumcassettes tot sedummatten en hulpmiddelen, je kunt het allemaal bij ons vinden.

  Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Benader ons via 0344 - 23 44 69 of stuur een e-mail naar [email protected].

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »