0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sedum cassettes bij Simply Sedum

  Ben je op zoek naar sedum cassettes? Dan kun je die eenvoudig en snel bij Simply Sedum bestellen. Hiermee creëer je in een handomdraai een mooi groen dak dat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens heel veel voordelen met zich meebrengt. Lees verder als je meer wilt weten over sedem cassettes. Uiteraard kun je hier ook direct een bestelling plaatsen. Kies de gewenste maat en wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

  Matten of cassettes?

  Wat is het verschil? Wat is het verschil?
  Aanbieding
  Sedumcassette | Per stuk | 48x48cm

  Sedumcassette | Per stuk | 48x48cm

  ✓ Absorbeert regenwater
  ✓ Verlaagt omgevingstemperatuur
  ✓ Vermindert omgevingsgeluid buiten en binnen

  14,31 incl. BTW
  Sedumcassette | Per M2

  Sedumcassette | Per M2

  ✓ Absorbeert regenwater
  ✓ Verlaagt omgevingstemperatuur
  ✓ Vermindert omgevingsgeluid buiten en binnen

  61,55 incl. BTW
  Sedumcassette | Per M2 | Incl. onderdoek

  Sedumcassette | Per M2 | Incl. onderdoek

  ✓ Bescherming van dakbedekking
  ✓ Geleverd per m2
  ✓ Waterbergend vermogen van 31l/m2

  66,74 incl. BTW
  Compleet pakket
  Sedumcassette | Per M2 | Incl. onderdoek en grind

  Sedumcassette | Per M2 | Incl. onderdoek en grind

  ✓ Compleet pakket
  ✓ Geleverd per m2
  ✓ Eenvoudig te monteren

  75,09 incl. BTW

  Wat is een sedumcassette?

  Sedum cassettes bestaan net als sedummatten volledig uit kleine vetplanten. Deze vetplanten zijn onderhoudsarm en brengen allerlei voordelen met zich mee. Zo zijn ze bijvoorbeeld heel goed voor de biodiversiteit en de leefomgeving. Isoleren ze en verhogen ze de levensduur van je dak. Sedumcassettes zijn echter kleiner van formaat dan sedummatten. Het zijn eigenlijk sedumtegels met een vierkante of rechthoekige vorm. Door hun formaat zijn ze heel gemakkelijk aan te brengen op je dak.

   

  De aanleg

  Wanneer je sedum cassettes eenmaal thuis hebt, ga je uiteraard aan de slag met de aanleg op je dak. Uiteraard is het van belang dat je dak geschikt is voor sedum. Je dak moet voldoende draagkracht hebben en nog een tijdje meekunnen. Daarnaast moet er een goede basis worden aangebracht. Heb je nog geen goede basis aangelegd? Dan raden wij je aan om een basispakket aan te schaffen. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om een goede opbouw te creëren. Vind je het lastig om deze klus zelf uit te voeren? Dan kun je altijd onze specialisten om hulp vragen. Zij verzorgen graag de aanleg van jouw groene dak.

  Bestel je groene dak

  Ga je zelf aan de slag met het creëren van een groen dak? En wil je dit doen met sedum cassettes? Bestel ze dan eenvoudig en snel hier in de gewenste maat in onze webshop. Met onze snelle levertijden kun je al heel snel aan de slag gaan met de aanleg. Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op!

  Lees meerLees minder

  Veel gestelde vragen over sedum cassettes

  Wat zijn de kosten van een sedumdak?

  De kosten die je betaalt voor het aanleggen van een groen dak worden bepaald door een aantal factoren. Om je meer duidelijkheid te geven over de prijs die je kunt verwachten, zetten we hier een aantal bepalende factoren voor je op een rij.

  Sedumcassettes geschikt voor jouw dak?

  Zijn deze sedumcassettes geschikt voor op jouw dak? Houd er rekening mee dat jouw dak het gewicht van de sedumcassettes aan moet kunnen. Het gewicht van zo’n cassette is 80 kilo per vierkante meter als deze verzadigd is. Ook moet er rekening gehouden worden met de helling van jouw dak. Wil je weten of jouw dak geschikt is? Neem dan contact met ons op, dan kijken we er samen naar!

  Hoe ziet deze sedumcassette eruit?

  IWij leveren alleen de mooiste cassettes aan jou. De cassettes zijn voor 95% begroeid als wij ze bij je bezorgen. In zo’n cassette zitten 10 tot 12 verschillende sedumplantjes. Je hebt gelijk jouw mooie groene dak dus! De bloeiperiode van de sedum is van begin april tot eind oktober./p>

  Hoe moet ik mijn groene dak onderhouden?

  Een sedumcassette absorbeert zelf veel water. Alleen als het een lange periode erg warm geweest is, moet je ze extra water geven. Wil je het beste en mooiste resultaat? Bemest je sedumdak dan met onze sedumonderhoudsbemesting.

  Wat zijn de voordelen van sedumcassettes?

  ✓ Makkelijk in aanleg ✓ Licht in gewicht ✓Waterbergend vermogen 31L per m2 ✓ Zorgt voor een milieuvriendelijke isolatie ✓ Een groen dak levert tot wel 25% extra rendement op als je zonnepanelen hebt ✓ Sedumplantjes houden veel water vast, dit zorgt voor minder wateroverlast ✓ De plantjes nemen fijnstof op en maken de lucht op die manier schoner ✓ Goed voor de biodiversiteit (meer groen en insecten) ✓ Het verlengt de levensduur van je dak tot wel 40 jaar ✓ De aanleg van een groen dak kan subsidie opleveren. Informeer hierna bij je gemeente.

  Wat is het waterbergend vermogen?

  Het waterbergend vermogen van de sedumcassettes is 31 liter per m2.

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »