0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Groene dakbedekking

  Kies voor groene dakbedekking

  Groene dakbedekking voor je woning, garage of carport? Dan kun je terecht bij Simply Sedum. In onze webshop vind je namelijk alles wat je nodig om je eigen groene dakbedekking in de vorm van sedum op jouw dak te leggen. Zo zijn er bij ons sedum matten en sedum cassettes verkrijgbaar, maar ook de de bijbehorende hulpmiddelen als een substraatlaag. Heb je de juiste producten gevonden? Dan bestel je het eenvoudig en snel online in onze webshop. Met onze snelle levering heb je jouw bestelling binnen no-time in huis.

   

  Waarom kiezen voor groene dakbedekking?

  Wil je weten of groene dakbedekking wat voor jou is? Lees dan over de verschillende voordelen die een groendak of sedumdak met zich mee brengt. Om je een duidelijk beeld te geven, zetten we een aantal voordelen voor je op een rij:

  1. Verlengde levensduur: Groene daken gaan langer mee dan daken met normale dakbedekking.
  2. Goede isolatie: Sedum verhoogt de isolerende werking van je dak. ’s Zomers blijft het langer koel en ’s winters blijft de warmte goed binnen.
  3. Opslag van water: Sedum is heel goed in staat vocht op te nemen. Overtollig water wordt door de plantjes opgenomen en langzaam afgegeven aan de omgeving.
  4. Hogere biodiversiteit: Met sedum op je dak zorg je voor een groenere omgeving. Vogels, vlinders en insecten komen op de plantjes af. Op deze manier verhoog je de biodiversiteit bij jou in de omgeving.

  Maar er zijn nog meer voordelen van groene dakbedekking. Wil je meer weten over de voordelen van een groene daken? Lees dan onze pagina over dit onderwerp.

   

  Laat je groendak aanleggen

  Wil je graag aan de slag gaan met groene dakbedekking op je woning, garage of overkapping? Bestel dan vandaag nog je benodigde producten online bij Simply Sedum. Ga je zelf aan de slag met de aanleg? Lees dan ons stappenplan over hoe je een sedumdak moet aanleggen. Uiteraard kun je voor tips of advies ook altijd contact met ons opnemen.

  Geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan met het aanleg van groene dak? Laat de klus dan over aan de specialisten van Simply Sedum. Lees hier meer over het laten aanleggen van een sedumdak en onze aanlegservice.