0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Geen producten gevonden...

  Groenedaken door Simply Sedum

  Interesse in groenedaken? Dan ben je bij Simply Sedum aan het juiste adres. Wij zijn dé expert op het gebied van groenedaken en helpen je graag met het realiseren van een sedumdak dat helemaal aan jouw wensen voldoet.

  In onze webshop vind je alle benodigdheden om een compleet groendak aan te leggen. Zo bieden wij onder andere sedum matten, sedum cassettes en de bijbehorende hulpmiddelen als een substraatlaag aan. Heb je de juiste producten gevonden, dan kun je deze gemakkelijk online bestellen. Met onze snelle verzending zorgen wij er vervolgens voor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met de aanleg van je eigen groendak.

   

  Ontdek de voordelen van groenedaken

  Wil je meer weten over groenedaken? En heb je plannen om een groendak aan te leggen op je woning, schuur of carport? Dan vind je bij Simply Sedum alle informatie die je nodig hebt. Wist je bijvoorbeeld dat groenedaken heel veel voordelen met zich meebrengen. We zetten er een aantal voor je op een rij:

  1. Langere levensduur: Met sedum op je dak zal je dakbedekking een stuk langer meegaan.
  2. Wateropslag: Wist je dat sedum is heel goed is in het opslaan van water? Overtollig neerslag dat valt wordt opgenomen door het plantje en vervolgens langzaam afgegeven aan de omgeving.
  3. Isolerende werking: Groenedaken hebben een hoge isolerende werking. Je woning blijft zo langer warm in de winter en beter koel in de zomer.
  4. Hogere biodiversiteit: Vogels en insecten houden van het groen op je dak. Daarom heeft het een stimulerende werking voor biodiversiteit bij jou op de omgeving.

  Voor meer informatie lees je onze pagina over de voordelen van een groendak. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen.

   

  Schakel onze sedumspecialisten in

  Wil je een groendak laten realiseren? En wil je zelf de aanleg van het sedum verzorgen?  Lees dan ons handige stappenplan over hoe je een sedumdak aanlegt. Voor tips of advies kun je altijd contact met ons opnemen.

  Wil je de klus liever overlaten aan een echte specialist? Kies er dan voor om je sedumdak te laten aanleggen door Simply Sedum. Lees direct meer over onze aanlegservice.