0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Sedum dakbedekking

  Sedum als dakbedekking                                                   

  Op zoek naar de ideale dakbedekking voor je dak? Dan is sedum dakbedekking een uitstekende keuze. Een sedumdak of groendak is namelijk zeer milieuvriendelijk, uniek en uiterst stijlvol. Daarnaast biedt het ook nog heel veel andere voordelen als verbeterde isolatie, watersopslag en een verlengde levensduur. Bij Simply Sedum kun je al de benodigde producten kopen voor de aanleg van een sedumdak. Daarnaast kun je de complete aanleg ook overlaten aan ons topteam. Meer weten over sedumdakbedekking en de aanleg? Lees dan snel verder.

   

  Wat is sedum dakbedekking?

  Sedum dakbedekking is een extensief groendak dat weinig onderhoud nodig heeft. Sedum is een vetkruid dat bij de vetplantenfamilie hoort. Het leent zich uitstekend als dakbedekking, omdat het heel goed tegen droogte en warmte kan. Daarnaast is het uitstekend in staat om water op te nemen en langzaam af te geven aan de omgeving.

  Sedum dakbedekking kan op verschillende soorten daken worden aangelegd. Vooral een plat dak is geschikt voor een sedum. Maar ook bij een schuin dak zijn er mogelijkheden. Heeft het dak een helling van meer dan 35 graden, dan moeten er extra maatregelen worden genomen om het sedum stevig te verankeren.

   

  De aanleg van een sedumdak

  Wil je ook profiteren van de voordelen van sedum dakbedekking? En zou je graag een sedumdak laten aanleggen? Dan kun je ervoor kiezen om het sedum zelf aan te leggen, maar je kunt de klus ook uit handen geven aan een specialist als Simply Sedum. Wil je de klus graag zelf uitvoeren? Dan kun je in onze webshop heel gemakkelijk jouw sedummatten of sedumcassettes bestellen. Daarnaast vind je bij ons ook alle essentiële hulpmiddelen als sedumsubstraat, boldraadroosters, drainage en beschermdoek. Wil je de aanleg liever overlaten aan een professional? Dan gaan wij graag voor je aan de slag!

   

  Vraag een offerte aan

  Ben je benieuwd naar de kosten voor sedum dakbedekking? Bekijk dan onze actuele prijzen bij de producten in onze webshop of vraag een offerte aan voor het aanleggen van een compleet groendak. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via telefoonnummer 0344 - 23 44 69 of e-mailadres [email protected].