0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Geen producten gevonden...

  Groendak compleet aanleggen door Simply Sedum

  Groendak compleet aanleggen? Dan ben je bij Simply Sedum aan het juiste (online) adres. Als specialist op het gebied van groene daken vind je in onze webshop alle benodigdheden om een compleet groendak aan te leggen. Of dat je nu sedum matten en sedum cassettes of bijbehorende hulpmiddelen nodig hebt, bij Simply Sedum vind je alles wat je nodig hebt. Plaats de producten in je winkelwagen en bestel ze direct online. Wij bieden snelle verzending, zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan met de aanleg van je groendak.

   

  Groendak compleet aanleggen? Dit heb je nodig!

  Je wilt graag het dak van je huis, schuur of garage voorzien van groen. Maar wat heb je allemaal nodig om een groendak compleet aan te leggen? Om op je weg te helpen, hebben we de belangrijkste materialen en producten voor je op een rij gezet:

  1. Sedum cassettes of sedum matten: Dit zijn de cassettes en matten met kleine sedumplantjes. Deze vormen de basis van je groendak.
  2. Grind: Grind zorgt niet alleen voor een mooie afwerking van je dak, het verbeterd ook de afwatering.
  3. Substraat: De substraatlaag is nodig om de plantjes van je cassettes of matten optimaal te laten groeien. Daarnaast is het in staat om water op te nemen.
  4. Drainage: Om te voorkomen dat je dak volloopt met water, voeg je ook goede drainage toe.
  5. Beschermdoek: Met het beschermdoek of onderdoek bescherm je de dakbedekking.

  Wil je niet alle producten apart bestellen en ben je liever in een keer klaar? Dan kun je er ook voor kiezen om een compleet sedum pakket in onze webshop te bestellen. In dit pakket vind je alle materialen en producten die nodig hebt om je groendak compleet aan te leggen.

   

  Laat je groendak aanleggen

  Wil jij ook een compleet groendak laten realiseren op je huis, garage of schuur? Ga dan zelf aan de handige en gebruik ons handige stappenplan over hoe je een sedumdak aanlegt. Natuurlijk kun je voor tips of advies ook altijd contact met ons opnemen.

  Geef je de klus liever uit handen aan een echte professional? Dan kun je er ook voor kiezen om je sedumdak te laten aanleggen door Simply Sedum. Lees hier meer over onze aanlegservice.