0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Geen producten gevonden...

  Ga voor natuurlijke dakbedekking

  Kies jij ook voor natuurlijke dakbedekking op het dak van je woning, schuur of carport? Natuurlijke dakbedekking is namelijk een uitstekende manier om een steentje bij te dragen aan een groenere toekomst. Daarnaast biedt het ook voor jouw woning en energierekening heel veel voordelen. Klinkt dat als muziek in je oren? Bestel dan vandaag nog alle benodigdheden voor het aanleggen van een groen dak bij Simply Sedum. Kies bijvoorbeeld voor onze sedum matten of sedum cassettes en vergeet uiteraard de bijbehorende hulpmiddelen als een substraatlaag niet. Wij bieden snelle levering, zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

   

  Dit zijn de voordelen van natuurlijk dakbedekking

  Steeds meer mensen kiezen voor natuurlijke dakbedekking. En dat is niet zo gek. Natuurlijke dakbedekking brengt namelijk heel veel voordelen met zich mee ten opzichte van traditionele dakbedekking. We zetten een aantal voordelen voor je op een rij:

  1. Goede isolatie: Optimaal je huis isoleren? Dan is natuurlijke dakbedekking een must! De plantjes op je dak zorgen er namelijk voor dat het ’s zomers langer koel blijft en ’s winters de warmte goed binnen blijft. Dat scheelt flink op de energiekosten.
  2. Langere levensduur: Daken met sedum gaan een stuk langer mee dan de traditionele dakbedekking zoals bitumen.
  3. Opslag van water: Een van de bijzondere eigenschappen van sedumplantjes is dat ze uitstekend water op kunnen nemen. Vervolgens geven ze het langzaam af aan de omgeving. Ideaal voor wateropslag.
  4. Hogere biodiversiteit: Het groen van de plantjes trekt vogels, vlinders en insecten aan. Op deze manier verhoog je de biodiversiteit bij jou in de omgeving.

  Naast deze vier punten zijn er nog veel meer voordelen van een groene daken. Wil je hier meer over weten? Lees dan onze pagina over dit onderwerp of neem contact met ons op.

   

  Laat een sedumdak aanleggen

  Wil je graag een sedumdak laten aanleggen? Meer heb je niet de kennis en vaardigheden in huis om zelf aan de slag te gaan? Laat deze klus dan over aan de specialisten van Simply Sedum. Bij ons kun je namelijk ook direct je groendak laten aanleggen. Wil je hier meer over weten? Lees dan de informatie online of neem contact met ons op. Door te bellen naar 0344 - 23 44 69 of te mailen via [email protected]

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »