0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzending en retourneren

  Alle bestellingen boven de €150 worden *GRATIS bezorgd.

  Onze producten hebben een beperkte houdbaarheidsdatum en moeten voorzichtig vervoerd worden. Daarom maken we gebruik van eigen transport zodat we ook net even dat stukje advies kunnen geven bij de levering. Wij bezorgen op afspraak binnen 6 werkdagen in NL en BE en brengen je per mail op de hoogte over de bezorgdatum. Wil je een specifieke bezorgdatum? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. Een dag van tevoren ontvang je een email met een track en trace link en een tijdsindicatie. (Kan in postvak ongewenst terecht komen)

   

  Verzending NL: Alle bestellingen boven de €150 worden GRATIS bezorgd. Is je bestelling minder dan €150, dan zullen de verzendkosten €25 bedragen.

  Verzending BE: De verzendkosten bedragen €75.

   

  *Dit geldt alleen voor de levering in NL

  LET OP: Wij leveren NIET op de Waddeneilanden!

   

  Afhalen - Bij Simply Sedum

  Uiteraard kun je de bestelling ook afhalen bij Simply Sedum in Lienden (Gelderland). Houd er wel rekening mee dat we niet alle producten op voorraad hebben, afhalen is daarom altijd op afspraak. Zo zorgen we ervoor dat al jouw bestelde producten klaar staan. Je kunt ons hier vinden: De Hofstede 33, 4033 BV Lienden (NL). Afhalen is gratis, de koffie staat klaar.

  Retourneren

  Het kan voorkomen dat je de bestelling retour wilt sturen. Je hebt recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annuleren nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Je kan geen beroep op herroepingsrecht doen, indien het geleverde product door zijn aard niet kan worden teruggestuurd of snel kan bederven of verouderen. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

   

  Klik hier voor het herroepingsformulier.

   

   

  Is je vraag nog niet beantwoordt? Geen probleem, we helpen je graag. Bel naar 0344 - 23 44 69 of stuur een e-mail naar [email protected]