0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Direct je groendak laten aanleggen door Simply Sedum

  Direct je groendak laten aanleggen? Dat kan heel gemakkelijk en snel bij Simply Sedum. Op deze pagina kun je in een handomdraai de complete aanleg van je sedumdak bestellen. Makkelijker kan eigenlijk niet! Het enige wat je moet doen is het aantal vierkante meters opgeven die je wilt aanleggen. Daarnaast kies je de soort die je wilt en wij regelen de rest. Meer weten over waarom jij een sedumdak moet laten aanleggen? Lees dan snel verder.

   

  Aanlegservice per M2 voor Sedum cassettes

  Aanlegservice per M2 voor Sedum cassettes

  ✓ Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op
  ✓ Alles wordt voor je geregeld
  ✓ Deze prijs betreft de aanlegprijs, exclusief de sedum cassettes

  38,50 incl. BTW
  Aanlegservice per M2 voor Sedum matten

  Aanlegservice per M2 voor Sedum matten

  ✓ Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op
  ✓ Alles wordt voor je geregeld
  ✓ Deze prijs betreft de aanlegprijs, exclusief de sedummatten

  44,- incl. BTW

  Bekijk hier onze animatie video

   

  Waarom een sedumdak laten aanleggen?

  Een groendak laten leggen is populairder dan ooit. Het brengt namelijk heel veel voordelen met zich mee. Het is bijvoorbeeld een uitstekende wateropslag, verlengt de levensduur van je dakbedekking, zorgt voor meer biodiversiteit en verhoogt de isolatie. Bovendien draagt een groendak bij aan een betere luchtkwaliteit, omdat de planten fijnstof en andere vervuilende deeltjes uit de lucht filteren. Ook helpt een sedumdak het stedelijke hitte-eilandeffect te verminderen, waardoor de omgeving aangenamer wordt tijdens warme zomerdagen.

  Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan met de aanleg, maar nog makkelijker is het om de klus uit handen te geven aan een expert. Simply Sedum heeft al vele daken mogen voorzien van sedum en weet als geen ander hoe ze een prachtig groendak kunnen aanleggen. Wij hebben niet alleen de kennis in huis, maar ook de nodige vaardigheden en materialen. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een vakkundige plaatsing en geven je ook advies over het onderhoud van je nieuwe groendak.

   

  Groendak laten aanleggen? Bestel het hier!

  Je wilt graag een groendak laten aanleggen, maar het lijkt erop dat je behoorlijk wat moet regelen. Niet het geval bij Simply Sedum! Wij maken de aanleg zo makkelijk mogelijk voor je. Je kunt hier namelijk met een paar klikken de complete aanleg van je groendak bestellen. Je hoeft alleen het aantal vierkante meter in te vullen, de juiste soort te kiezen en wij doen de rest! We berekenen dan ook nog eens de aanlegkosten voor je, zodat je direct een duidelijke prijsindicatie hebt. Bovendien bieden wij garantie op de kwaliteit van onze producten en diensten, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe groendak.

  Onderhoud en nazorg

  Bij Simply Sedum houdt onze service niet op bij de aanleg van je groendak. Wij vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk kunt genieten van je sedumdak. We voorzien je graag van advies over het zelf onderhouden van je groendak en geven je tips over welke producten hiervoor handig zijn. Met de juiste zorg en aandacht kan een sedumdak vele jaren meegaan en blijft het een aantrekkelijke, groene toevoeging aan je woning of pand.

   

  Duurzaamheid en subsidiemogelijkheden

  Het laten aanleggen van een groendak is niet alleen een mooie investering in je woning of bedrijfspand, maar ook in het milieu. Door te kiezen voor een sedumdak draag je bij aan een duurzamere leefomgeving en help je mee aan het tegengaan van klimaatverandering. Veel gemeenten erkennen de voordelen van groene daken en bieden daarom subsidiemogelijkheden aan. Informeer bij je gemeente naar de mogelijkheden en voorwaarden voor het verkrijgen van een subsidie voor het laten aanleggen van een sedumdak.

  Kies voor Simply Sedum en ervaar de vele voordelen van een sedumdak. Neem vandaag nog contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden. Samen zorgen we voor een groenere, duurzamere en mooiere leefomgeving!

   

  Stel je vraag

  Een groendak laten aanleggen was nog nooit zo makkelijk! Heb jij interesse in onze producten en onze diensten? En wil je graag meer weten over onze aanpak? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste oplossing voor jouw situatie. Of je nu een groendak wilt laten aanleggen op een schuin of plat dak, bij een nieuwbouwwoning of bij een bestaand woning, wij helpen je graag verder. Wij bieden tevens maatwerkoplossingen voor specifieke projecten, zoals dakterrassen, bedrijfspanden en openbare gebouwen.

  Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0344 - 23 44 69 of te mailen via [email protected]. Ook kun je via onze website een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijkheden, bekijken we de situatie op locatie en geven we je een gedetailleerd plan van aanpak.