0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Rond dak

  Sedum op een rond dak

  Heb je een rond dak en wil je hier graag sedum op laten leggen? Een geweldig idee! Anders dan vaak wordt gedacht is ook een rond dak geschikt voor het aanleggen van sedum. Het is echter wel van belang dat er een aantal maatregelen worden genomen. Hier op deze pagina vertellen we je daar graag meer over.

  Ben jij van plan om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met het realiseren van een groendak? Bestel dan gemakkelijk en snel een compleet pakket bij Simply Sedum. In dit pakket vind je alles wat je nodig hebt om te beginnen. Wil je de klus liever aan een professional overlaten? Maak dan een afspraak met ons en geef het uit handen.

   

  Voordelen van sedum op een rond dak

  Groen wordt met oog op de toekomst steeds belangrijker. Het groendak sluit hier naadloos bij aan. Het ziet er namelijk niet alleen prachtig uit, maar brengt ook nog heel veel andere voordelen met zich mee. Wij zetten er een aantal kort voor je op een rij:

  • Isoleert
  • Milieuvriendelijk
  • Geluidswerend
  • Vereist weinig onderhoud
  • Verlengt de levensduur van de dakbedekking

  Heb je een rond dak? Dan kun je ook prima een groendak realiseren. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat er een aantal extra maatregelen genomen moeten worden voordat je het sedum gaat leggen. In veel gevallen wordt er daarom voor gekozen om deze klus uit handen te geven aan een professional. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat de sedumplanten en materialen niet over elkaar gaan lopen. Het is specialistisch werk en door dit uit handen te geven, weet je zeker dat het helemaal goed komt.

   

  Maak een afspraak of stel je vraag

  Wil jij ook je ronde dak omtoveren tot een echt groendak? En wil je zo snel mogelijk hiermee aan de slag gaan? Bestel dan direct jouw complete pakket bij Simply Sedum. Wij zorgen voor een snelle verzending, dus je kunt binnen no-time beginnen.

  Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over het aanleggen van sedum op een rond dak? Of wil je deze klus uit handen geven aan onze specialisten? Dan kun je gemakkelijk contact met ons opnemen om je vraag te stellen of een afspraak te maken!