0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Geen producten gevonden...

  Groen op plat dak door Simply Sedum

  Groen op je plat dak aanleggen? Dat doe je uiteraard met de producten en materialen van Simply Sedum. In ons uitgebreide aanbod vind je alles wat je nodig hebt om een compleet groendak te realiseren. Heb je tips of hulp nodig? Dan kun je altijd bij ons aankloppen.

  Ga je aan de slag met het aanleggen van groen op je plat dak, dan zijn er een aantal elementen die zeker niet mogen ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan sedum matten of sedum cassettes, maar ook de bijbehorende hulpmiddelen als een substraatlaag. Heb alles gevonden wat je nodig hebt, dan plaats je eenvoudig een bestelling in onze webshop. Met onze snelle verzending kun jij binnen no-time aan de slag gaan met de aanleg.

   

  Waarom kiezen voor groen op je plat dak

  Heb je een plat dak op je woning, schuur of garage en wil je hier graag wat mee doen? Ga dan voor groen op je plat dak. Groen in de vorm van sedum brengt namelijk heel veel voordelen met zich mee. Om je een goed beeld te geven, zetten we de voordelen voor je op een rij:

  1. Isolerende werking: Omdat sedum op je dak een isolerende werking heeft, blijft je woning in de winter langer warm en in de zomer langer koel.
  2. Wateropslag: Sedum is zeer goed in staat om vocht op te slaan. Nadat het water en andere neerslag heeft opgenomen, wordt het weer langzaam afgegeven aan de omgeving.
  3. Langere levensduur: Sedum verlengt de levensduur van je dakbedekking ten opzichte van klassieke dakbedekking soorten.
  4. Hogere biodiversiteit: Omdat sedum vogels en insecten aantrekt, verhoogt het de biodiversiteit bij jou in de omgeving.

  Meer weten? Lees dan onze pagina over de voordelen van een groendak. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen.

   

  Laat groen op je plat dak aanleggen

  Wil je aan de slag gaan met het realiseren van je eigen groendak? Lees dan ons handige stappenplan over hoe je een sedumdak aanlegt. Natuurlijk kun je voor tips of advies ook altijd contact met ons opnemen.

  Uiteraard kun je de klus ook helemaal uit handen geven aan professional. Ook dan kun je rekenen op Simply Sedum. Bij ons is het namelijk ook mogelijk om je sedumdak te laten aanleggen. Lees direct meer over onze aanlegservice.