0344 - 23 44 69
Sluiten

Categorieën

Filters

  Bodembedekkers kopen bij Simply Sedum

  Maak kennis met de bodembedekkers van Simply Sedum. In ons assortiment vind je sedum bodembedekkers, maar ook een combinatie van sedum met prachtige wilde bloemen. Bodembedekkers zijn planten die dankzij hun dichtheid voorkomen dat onkruid een kans krijgt. Daarnaast beschermen ze de grond tegen uitdroging. Daarnaast ziet het er ook nog eens erg mooi uit!

  Sedummixmat | Per M2

  Sedummixmat | Per M2

  ✓ Minder onkruid door minimaal 95% begroeiing
  ✓ Goed doorworteld
  ✓ 8 - 12 soorten sedum

  27,45 incl. BTW
  Sedum kruidenmat | Per M2

  Sedum kruidenmat | Per M2

  ✓ Gevarieerde en kleurrijke vegetatie
  ✓ Biologisch afbreekbare kokosvezelmat
  ✓ Sedum en kruiden plantjes

  38,98 incl. BTW

  Bekijk hier onze animatie video

   

   

  Bodembedekkers online kopen

  Ben je op zoek naar mooie (sedum)bodembedekkers? Dan ben je bij Simply Sedum aan het juiste adres. Wij hebben al meer dan 15 jaar pure vakkennis en bieden daarom alleen de beste kwaliteit aan. De bodembedekkers met planten uit ons assortiment zijn makkelijk aan te leggen. Je krijgt ze eenvoudig en makkelijk geleverd en je kan er direct mee aan de slag. Daarnaast geniet je van vrijwel geen onderhoud.

   

  Wat zijn bodembedekkers?

  Maak kennis met de bodembedekkers van Simply Sedum. Bodembedekkers zijn grond dekkende planten die zich uitstrekken over de grond, wat helpt om onkruid te bestrijden en de grond te beschermen tegen erosie. Bovendien kunnen ze een aantrekkelijke aanvulling zijn op het dak door de prachtige kleuren. In ons assortiment vind je sedum bodembedekkers, maar ook een combinatie van sedum met prachtige wilde bloemen.

  Sedum als bodembedekker

  Wist je dat sedum niet alleen op daken geplaatst kan worden, maar ook een goede bodembedekker is? Doordat sedum het gehele jaar door groen blijft geniet je het hele jaar door van deze groene vetplantjes. Sedum is een makkelijke plant die het onder bijna alle omstandigheden goed doet. Je hoeft het nauwelijks te onderhouden en het groeit als een mooi geheel. Dit maakt een sedum bodembedekker een goede keus.

   

  Voordelen van sedum bodembedekkers

  • Onderhoudsarm: Een van de grootste voordelen van sedum bodembedekkers is dat ze weinig onderhoud vergen. Ze zijn bestand tegen droogte en hebben weinig water nodig, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met een druk leven.
  • Bodemerosie preventie: Sedumbodembedekkers helpen bodemerosie te voorkomen door de grond op zijn plaats te houden met hun uitgebreide wortelstelsel.
  • Onkruidbestrijding: Deze planten groeien snel en vormen een dichte begroeiing die onkruid geen kans geeft om te groeien.
  • Mooi voor het oog: Sedum bodembedekkers zijn visueel aantrekkelijk en voegen kleur en textuur toe aan uw tuin.
  • Bevordering van biodiversiteit: Ze trekken nuttige insecten en bijen aan, wat bijdraagt aan een gezonde en evenwichtige tuin.

   

  Nadelen van sedum bodembedekker

  Potentiële overgroei: Hoewel sedum bodembedekkers geweldig zijn voor het onderdrukken van onkruid, kunnen ze soms te enthousiast groeien en andere planten in uw tuin overwoekeren. Het is belangrijk om hun groei in de gaten te houden en ze indien nodig terug te snoeien. Het afbakenen van de matten is hierbij ook belangrijk

  Gevoelig voor vraat: Slakken en sommige insecten zijn dol op sedum bodembedekkers. Hoewel dit de biodiversiteit bevordert, kan het ook schade aan de planten veroorzaken.

  Lees meerLees minder
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »